De regie pakken over je leven en keuzes maken vanuit je eigen hart…

Verantwoordelijkheid dragen en het aansturen van een team. Ik weet uit ervaring wat het met mensen individueel èn met een team doet als zaken niet lekker lopen en mensen uit balans zijn. Er komen (kleine) conflicten, mensen zitten niet lekker in hun vel en melden zich vaker ziek. Collega’s moeten daardoor harder werken, de werkdruk wordt hoger en de kans op langdurige uitval ligt op de loer. Ik startte in 2001 mijn loopbaan in het basisonderwijs als leerkracht, 14 jaar later was ik directeur van een basisschool. Altijd kijken naar wat werkt, waar het beter kan en hoe we dat gaan realiseren. In 2018 gebeurde er iets waardoor ik zelf uit balans ben geraakt. Tijdens de re-integratie periode wilde mijn hoofd wel maar mijn lijf kon het niet. En hoe meer ik mijn hoofd volgde hoe meer mijn lijf tegenstribbelde. Ik zat mijn eigen re-integratie in de weg. Dat was het besef dat ik een andere weg in moest slaan.

Ik onderzocht wat er allemaal bij mij past, waar mijn talenten en drijfveren liggen en waar ik energie van krijg. Dat vond ik allemaal ineen als leefstijl-, vitaliteit-, en wandelcoach en trainer. Ik hou ervan om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten, kennis te delen over leefstijl gerelateerde onderwerpen en te zorgen dat hart, hoofd en lijf weer gaan samenwerken. Eind 2020 heb ik het roer omgegooid. Na 20 jaar ervaring in het onderwijs is Klaver Training en Begeleiding geboren. Ik ben opgegroeid in een dorp en als jong meisje was ik graag buiten, lekker spelen en bezig zijn. Ook nu ik ouder ben, ben ik nog graag buiten. Het is nog steeds de plek om heerlijk te ontspannen, te bewegen en op persoonlijk vlak te groeien. Ik ben een mensen-mens maar vind het ook heerlijk om alleen te ontspannen en me weer op te laden. Ik woon in het Twentse Losser, samen met mijn man en onze twee kinderen. In mijn vrije tijd wandel, lees en tennis ik graag. Het kijken naar de mens achter de mens, het totale plaatje: daar word ik gelukkig van.

Leefstijl & vitaliteit
individueel & groepsverband

Preventief investeren in een gezonde leefstijl is een cadeautje aan jezelf dat altijd goed uitpakt.

Wandelcoaching
individueel & groepsverband

Dé manier om gemakkelijk individueel of in een groep de gewenste situatie te realiseren.

LIEFDE & GELUK

Geluk en liefde zijn de enige dingen die vermenigvuldigen als je het deelt

Geluk en liefde zijn de enige dingen die vermenigvuldigen als je het deelt

Gelukkig zijn beschermt je tegen stress en gelukkige mensen leven langer en hebben een leuker sociaal leven… Het is goed voor je gezondheid om gelukkig te zijn. Dat kost enige moeite, maar met mijn tips kom je een heel eind.