Wat kan ik je bieden…

Het één staat niet los van het ander!

Ik ga uit van een holistische kijk op mensen en hun ontwikkeling; het één staat niet los van het ander. De oorzaak van het probleem bevindt zich meestal een of meerdere lagen dieper dan waar het zich uit. Tijdens de intake doen we een integrale vitaliteitscheck en samen wordt een plan van aanpak gemaakt. Dit vormt het uitgangspunt voor integrale leefstijl- en vitaliteitscoaching en duurzame gedragsverandering.

Leefstijl en vitaliteitscoaching
individueel traject

Vind jij jezelf voldoende de moeite waard om in te investeren? Ga samen met mij aan de slag om te werken aan de beste versie van jezelf.

Leefstijl en vitaliteitscoaching

in groepsverband

Ik verzorg In house trainingen. In overleg stemmen we de inhoud, duur, locatie en kosten af. Samen op weg naar een betere leefstijl en vitaliteit.

Wandelcoaching
individueel traject

Tot nieuwe inzichten komen? Of net die stok achter de deur? Wandelend op een laagdrempelige manier in gesprek gaan en eenvoudiger de gewenste situatie realiseren.

Wandelcoaching
in groepsverband

Ik verzorg In house trainingen. In overleg stemmen we  de inhoud, duur, locatie en kosten af.

Samen op weg naar een betere leefstijl en vitaliteit.

LIEFDE & GELUK

Geluk en liefde zijn de enige dingen die vermenigvuldigen als je het deelt

Geluk en liefde zijn de enige dingen die vermenigvuldigen als je het deelt

Gelukkig zijn beschermt je tegen stress en gelukkige mensen leven langer en hebben een leuker sociaal leven… Het is goed voor je gezondheid om gelukkig te zijn. Dat kost enige moeite, maar met mijn tips kom je een heel eind.