Vitaliteit & Leefstijl – Groepsverband

Proeverij Vitaliteit: ‘Een persoonlijk APK in 2 uur’

Rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Door de snelheid van leven en werken raken steeds meer mensen uit balans. Depressie, diabetes en overgewicht zijn enkele bekende gevolgen daarvan. Om “lekker in je vel” en fit te voelen is een verantwoorde leefstijl essentieel.

Persoonlijke aanpak
Maar wat is nou die verantwoorde leefstijl? Iedereen weet natuurlijk wel dat gezond eten, regelmatig bewegen en voldoende ontspanning belangrijke onderdelen zijn, maar feit is ook dat iedere persoon anders is. Dus wat voor de één goed werkt, past helemaal niet bij de ander. Daarom is een persoonlijke aanpak essentieel.

Tijdens de ca 2 uur durende Proeverij Vitaliteit wordt er toegelicht en “geproefd” aan de onderdelen om zowel fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel als spiritueel in balans te komen en te blijven. De spiegel die je je zelf voorhoudt naar aanleiding van deze persoonlijke APK heeft een langdurig effect én blijvende gedragsverandering tot gevolg.

Resultaat! Na afloop van deze Proeverij Vitaliteit heb je:

  • Helder op je netvlies wat de belangrijkste sleutelgebieden in jouw leven zijn
  • Jouw persoonlijke balans in kaart gebracht
  • Een persoonlijk actieplan gemaakt voor een nog betere balans in jouw leven
  • Geleerd hoe je zelf weer achter het stuur kunt kruipen van jouw leven

Tijdens deze workshop werkt u op interactieve en praktische wijze aan uw eigen totaalbalans!

Op diverse data en locatie wordt deze Proeverij Vitaliteit via een open inschrijving georganiseerd, maar kan ook incompany worden aangevraagd.  Meer toelichting, informatie of het reserveren van deze workshop? Neem contact op met Nicole Klaver van Klaver training & begeleiding. Via mail: info@klavertraining.nl of op 06-2820852

Op weg naar geluk!

Eind 2020 heb ik het roer omgegooid. Na bijna 20 jaar onderwijs is KLAVER Training en Begeleiding geboren. Ik begeleid jou om de regie te nemen over je eigen leven en keuzes te maken vanuit je eigen hart. Ik breng jou graag letterlijk en figuurlijk in beweging en gun jouw je eigen geluk. Dit maakt mij namelijk heel gelukkig!

Wandelcoaching
individueel traject

Wandelcoaching
in groepsverband

Leefstijl en vitaliteitscoaching
individueel traject

BALANS & GELUK

Geluk en liefde zijn de enige dingen die vermenigvuldigen als je het deelt

Geluk en liefde zijn de enige dingen die vermenigvuldigen als je het deelt

Gelukkig zijn beschermt je tegen stress en gelukkige mensen leven langer en hebben een leuker sociaal leven… Het is goed voor je gezondheid om gelukkig te zijn. Dat kost enige moeite, maar met mijn tips kom je een heel eind.