Wandelcoaching – Individueel traject

Wandelcoaching, dé manier om gemakkelijker een gewenste situatie te realiseren.

Ik werk met de TriA® methode en andere coachtechnieken om jou het maximale effect uit een wandelcoachsessie te laten halen. Deze effectieve aanpak zorgt voor gemakkelijke verandering op verschillende gebieden en bij diverse vraagstukken.

Denk hierbij aan vragen op gebied van: Zingeving, stress en burn-out, verlieservaringen, relatie, gezin en familie, loopbaan en werk en persoonlijke ontwikkeling. Andere voorbeelden waarbij wandelcoaching uitkomst kan bieden zijn: Je zit niet lekker in je vel, maar hebt niet helder wat de reden is of je gaat voortdurend over je grenzen of laat over je grenzen gaan, je wilt stappen in je leven zetten, maar haakt telkens af of je wilt de regie weer over je leven nemen, maar weet niet hoe je dit doet of je hebt grote dromen, maar mist structuur en daadkracht. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te benoemen waarin wandelcoaching de manier is om meer ruimte, rust en lichtheid in je leven te ervaren.

Jij bent zélf het belangrijkste kapitaal. Investeer daarom nu in jouw vitale toekomst en vraag ook jouw leidinggevende/werkgever eens naar de financieringsmogelijkheden vanuit beschikbare opleidingsbudgetten en persoonlijke ontwikkelbudgetten.

Op weg naar geluk!

Eind 2020 heb ik het roer omgegooid. Na bijna 20 jaar onderwijs is KLAVER Training en Begeleiding geboren. Ik begeleid jou om de regie te nemen over je eigen leven en keuzes te maken vanuit je eigen hart. Ik breng jou graag letterlijk en figuurlijk in beweging en gun jouw je eigen geluk. Dit maakt mij namelijk heel gelukkig!

Leefstijl en vitaliteitscoaching

in groepsverband

Wandelcoaching
in groepsverband

Leefstijl en vitaliteitscoaching
individueel traject

BALANS & GELUK

Geluk en liefde zijn de enige dingen die vermenigvuldigen als je het deelt

Geluk en liefde zijn de enige dingen die vermenigvuldigen als je het deelt

Gelukkig zijn beschermt je tegen stress en gelukkige mensen leven langer en hebben een leuker sociaal leven… Het is goed voor je gezondheid om gelukkig te zijn. Dat kost enige moeite, maar met mijn tips kom je een heel eind.