Vitaliteit & Leefstijl – Individueel traject

‘Preventief investeren in een gezonde leefstijl en het optimaliseren van jouw totaalbalans is een cadeautje aan jezelf dat altijd goed uitpakt’

Vreemd genoeg zijn er nog steeds mensen die zich onvoldoende beseffen dat ze zélf verantwoordelijk zijn voor hun kwaliteit van leven en duurzame inzetbaarheid. Mensen die meer geld uitgeven aan kleding, uitgaan, dure vakanties, dieetvoeding voor hun huisdieren en beter voor hun auto zorgen dan voor zichzelf. Want ja logisch toch dat je die auto periodiek APK laat keuren en op tijd de juiste brandstof tankt? Wanneer ben jij aan de beurt en geef jij jezelf de hoogste prioriteit? Zorg dat je geen spijt krijgt en later wanneer je je gezondheid of je baan verliest zegt: had ik mezelf maar serieuzer genomen… Dé hamvraag is: vind jij jezelf voldoende de moeite waard om in te investeren? Als het antwoord ‘ja’ is, boek dan nu de coach van je leven om samen met jou te werken aan de beste versie van jezelf. Jij bent zélf het belangrijkste kapitaal.
Investeer daarom nu in jouw vitale toekomst en vraag ook jouw leidinggevende/werkgever eens naar de financieringsmogelijkheden vanuit beschikbare opleidingsbudgetten en persoonlijke ontwikkelbudgetten. Bekijk hier de verschillende arrangementen die ik standaard bied. Zoek jij wat anders? Neem contact met me!

Op weg naar geluk!

Eind 2020 heb ik het roer omgegooid. Na bijna 20 jaar onderwijs is KLAVER Training en Begeleiding geboren. Ik begeleid jou om de regie te nemen over je eigen leven en keuzes te maken vanuit je eigen hart. Ik breng jou graag letterlijk en figuurlijk in beweging en gun jouw je eigen geluk. Dit maakt mij namelijk heel gelukkig!

Leefstijl en vitaliteitscoaching

in groepsverband

Wandelcoaching
individueel traject

Wandelcoaching
in groepsverband

BALANS & GELUK

Geluk en liefde zijn de enige dingen die vermenigvuldigen als je het deelt

Geluk en liefde zijn de enige dingen die vermenigvuldigen als je het deelt

Gelukkig zijn beschermt je tegen stress en gelukkige mensen leven langer en hebben een leuker sociaal leven… Het is goed voor je gezondheid om gelukkig te zijn. Dat kost enige moeite, maar met mijn tips kom je een heel eind.