sterk team

Voor werkgevers

Iedere werkgever wil graag een sterk team en dat hun medewerkers gezond leven. Dat verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt de productiviteit.

Als voormalig basisschooldirecteur weet ik als geen ander dat er door ziekteverzuim problemen ontstaan: op korte termijn vervanging regelen, processen die verstoord worden, collega’s die extra belast worden en dreigend verlies van kwaliteit. Ziekteverzuim kost je bedrijf gewoon veel geld en voor de medewerker zelf voelt het niet goed om thuis te zitten. Zowel vanuit preventie als bij re-integratie trajecten kan leefstijl coaching een interventie zijn om de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren. Als vitaliteitscoach en wandelcoach kan ik samen met de medewerker werken aan de balans zodat de medewerker zich weer fit en vitaal voelt.

Een individueel coachtraject is volledig afgestemd op de wensen en doelen van werknemer en werkgever. Een traject kan zowel worden ingezet voor medewerkers die vanuit preventief oogpunt willen werken aan hun vitaliteit en/of gezondheid, maar ook voor medewerkers die disbalans ervaren, reeds zijn uitgevallen of leefstijl- of stress gerelateerde klachten hebben. Ook kan ik “preventief” workshops verzorgen over thema’s zoals o.a. Hoe zorg je ervoor dat je goed slaapt, hoe voed je je lijf en krijg je meer energie? Hoe laad je jezelf na een werkdag weer op?

Benieuwd naar de mogelijkheden?